CS Magura Cisnadie – CSM Bistrita

By
Updated: octombrie 14, 2016

 

afis_onlineDuminica, 16.10.2016, incepand cu ora 18:00, CSM Bistrita va disputa la Cisnadie, in compania formatiei CS Magura Cisnadie, meciul contand pentru etapa a VI-a a Ligii Nationale de Handbal Feminin. Acest meci este prefata de antrenorul Horatiu Pasca, dar si de jucatoarele Irina Ivan si Simina Vezentan.

Chestionat cu privire la meciul de la Cisnadie, Horatiu Pasca a declarat urmatoarele: „Magura Cisnadie este o echipa care a investit mult in vara, transferand nu mai putin de 13 jucatoare, dintre ele multe care au scris pagini importante din istoria handbalului feminin romanesc. Cu siguranta ca Cisnadie porneste ca favorita, insa in spirit de gluma, noi jucam bine in deplasare. Vor fi trei puncte importante atat pentru ei, cat si pentru noi, mai ales ca in etapa urmatoare intalnim una dintre pretendentele la podium, ACS Corona Brasov”.

Irina Ivan: „Va fi un meci dificil, in care va trebui sa gestionam foarte bine atat faza de atac, cat si faza de aparare. Speram sa facem un joc cat mai bun, iar la final sa fim multumite de prestatia noastra”.

Simina Vezentan: „Echipa din Cisnadie este una valoroasa, practicand un joc pe viteza. va fi de datoria noastra sa ne aparam cat mai bine si sa fructificam la maxim fazele de atac. Ne dorim foarte mult sa ne intoarcem la Bistrita cu toate cele trei puncte puse in joc”.

Meciul dintre CS Magura Cisnadie si CSM Bistrita va avea loc duminica, 16.10.2016, incepand cu ora 18:00, in Sala Polivalenta din Cisnadie. Partida nu va fi televizata, insa, pe site-ul Federatiei Romane de Handbal va