Ne propunem promovarea tinerelor talente bistrițene!

By
Updated: septembrie 2, 2016

CSM Bistrița, echipa de suflet a bistrițenilor, își propune promovarea tinerelor talente ale Bistriței în domeniu de handbal. Din această cauză, staff-ul tehnic își propune un lucru care va veni în avantajul tinerelor talente.

Maria Tanc

Concret, ne propunem ca cel puțin odată pe săptămână să aducem la antrenamentele echipei mari câte o jucătoare de la echipa de junioare I a Liceului cu Program Sportiv Bistrița.

Astăzi, alături de noi a fost Maria Țanc, o tânără sportivă de mare perspectivă, în opinia antrenorului Horațiu Pașca, care are toate șansele să progreseze și să prospere în tainele handbalistice.

„Maria Țanc este una dintre sportivele junioare care eu consider că are potențial și posibilitate ca în timp, dacă îi ajută Dumnezeu și rămâne sănătoasă și își dorește să facă performanță în handbal și se pregătește serios, cred este una dintre sportivele de la LPS care poate face pasul către echipa mare. Mai sunt acolo câteva fete pe care noi le urmărim, și,încet, încet, ne-am propus ca cel puțin odată pe săptămână să aducem la antrenamente și junioare ca să se obișnuiască cu handbalul de performanță”, a declarat antrenorul echipei noastre, Horațiu Pașca.

 

Maria Țanc este o sportivă originară din Telciu, județul Bistrița-Năsăud, iar astăzi s-a antrenat pentru prima dată alături de jucătoarele echipei mari. Dorim să îi urăm mult succes pe viitor, multă sănătate și la cât mai multe reușite!