Prefațarea meciului SCM Craiova – CSM Bistrița

By
Updated: septembrie 16, 2016

Duminică, începând cu orele 16:00, vom juca la Craiova împotriva formației locale, meciul contând pentru etapa a doua a Ligii Naționale de Handbal Feminin.  Iată ce declară antrenorul Horațiu Pașca și jucătoarele Laura Pristăvița și Dana Rațiu despre acest meci:

 

Horațiu Pașca: „Din păcate avem arte de un debut de campionat extrem de greu, în care am întâlnit în prima etapă Brăila acasă, iar acum urmează să ne deplasăm la Craiova, Brăila și Craiova fiind două echipe care își doresc clasarea pe podium la finalul acestui sezon. Din punctul meu de vedere, SCM Craiova este una dintre cele mai bune echipe din campionat, însă una peste alta am plecat la drum știind că nimic nu este ușor în Liga Națională. Mă îngrijorează prin faptul că jucăm la Craiova la ora 16:00, iar dacă luăm în calcul oboseala meciului plus un drum  de minim zece ore , avem un timp foarte scurt pentru a ne reveni, însă sper că până miercuri, la ora 17:30, când vom juca acasă cu U Cluj, să fim într-o formă fizică foarte bună și 100% pregătiți de meci, pentru că U este o echipă care are același obiectiv ca și noi. O echipă care combină tinerețe cu experiență, o echipă imprevizibilă, însă sper ca la finalul meciului noi să avem câștig de cauză.”

Laura Pristăvița: „Este primul meci pe care îl jucăm în deplasare împotriva unei echipe foarte puternice, atât pe faza de apărare, cât și pe faza de atac. Au avut o campanie impresionantă de transferuri. Cu siguranță va fi un meci foarte greu pentru noi, însă o să dăm totul pe teren pentru ca la finalul meciului să fim mulțumite de evoluția noastră ca echipă și dacă o să avem parte de un rezultat pozitiv, o să îl sărbătorim împreună cu suporterii noștri.”

Dana Rațiu: „Va fi un meci foarte greu, au o echipă puternică care se va bate pentru locurile 1-4 în acest sezon. Noi am avut o săptămână bună, mergem să ne batem pentru cele trei puncte, iar la sfârșit sper ca noi să fim cele mai bune, iar sorții să fie în favoarea noastră!”

.

Meciul dintre SCM Craiova și CSM Bistrița va avea loc duminică, 18.09.2016, începând cu ora 16:00, fiind transmis în direct la TVR1.